Masterclasses

In 2016 kun je ten minste vier masterclasses volgen. Deze masterclasses biedt Leerling 2020 aan in de vorm van een webinar en zijn beschikbaar voor alle geïnteresseerden in de sector. De webinar duurt 25 minuten waarna vragen gesteld kunnen worden. De masterclasses worden maandelijkse op een woensdagmiddag om 16.00 uur gegeven. Je kunt vanaf je computer op school of thuis de webinars volgen. De masterclasses worden in samenwerking met de VO-academie georganiseerd. Bij het volgen van vier webinars krijg je een certificaat aangeboden.

De data en thema’s van de webinars masterclass vind je hieronder. Elke webinar start om 16.00 uur.

27 januari Peter van der Wel De toekomst van het onderwijs in een veranderende maatschappij 
10 februari Jos van der Waal Visies op veranderen
16 maart Astrid Elburg Leiderschap in een veranderende organisatie
20 april Jan Fasen Kenniscirculatie en innovatie
22 juni Paul Iske Verbinden om innovatie en duurzame waardecreatie te creëren
13 september Daniel Ofman Wanneer is een verandering een doel en wanneer niet?
26 oktober Thijs Homan Implementatie en verandermanagement en hoe doe je dat in het onderwijs?

Je kunt vanaf jouw computer op school of thuis de webinars volgen. Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden. Reeds gegeven masterclasses kun je terug bekijken. Vraag hiervoor een inlogcode aan via leerling2020@schoolinfo.nl.

Masterclasses Veranderingen in de school

Leerling 2020 organiseert masterclasses over veranderingen in de school. Met deze masterclasses willen wij de kennis over verandering delen met de hele sector. De masterclasses worden aangeboden in de vorm van een webinar die ongeveer 45 minuten gaat duren. De spreker is 25 minuten aan het woord. Daarna is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer je vier masterclasses hebt gevolgd, ontvang je een certificaat. Deze kun je opvragen bij Annaderijk@schoolinfo.nl. Geef in je mail aan welke webinars je hebt gezien en welke masterclasses je het beste vond en waarom.

De masterclasses worden in samenwerking met de VO-academie georganiseerd.

 

Geef een reactie